Baccarat spelregels

De Baccarat spelregels zijn zeer eenvoudig, zeker wanneer we baccarat spelen online zul je merken dat je eigenlijk niets hoeft te doen. Het is aan jou om te voorspellen welke hand het hoogste zal eindigen, of dat er gelijkspel gespeeld wordt.

De meeste online Baccarat spelen worden gespeeld met 6 stokken kaarten die voor elke ronde worden geschud.

Speluitleg Baccarat Punto Banco

In de Baccarat speluitleg hierboven wordt al beschreven dat het doel van het spel is om zo dicht mogelijk bij een punten aantal van 9 uit te komen, want de hand met de hoogste score heeft gewonnen.

Je hebt als speler de keuze om geld in te zetten op de speler, de bankier of gelijk spel, bij Baccarat wordt dit op de tafel vermeldt als player, banker en tie en wanneer we Punto Banco spelen wordt dit vermeld als punto, banco en tie.

Na het inzetten deelt de croupier 4 kaarten open op de baccarattafel, 2 kaarten op het vlak Punto en 2 op het vlak Banco.

Waarde van de kaarten
De nummerkaarten 2 tot en met 9 tellen als hun waarde, de Azen tellen als 1, en de heren, vrouwen, boeren en 10'en tellen als 0. Wanneer het totaal van de kaarten 10 of meer is wordt er 10 afgetrokken zodat het getal nooit boven de 9 uit kan komen.

Verloop van het spel
Nu de eerste 4 kaarten op tafel liggen en de speler of de bank 8 of 9 punten heeft treedt er een "natural" op, deze baccarat term betekent dat beide handen geen kaart meer neemt en dat het spel is afgelopen. Wanneer de speler en de bank geen 8 of 9 hebben gaat het baccaratspel als volgt verder.

Regels voor spelers
Als de speler 0 tot 5 punten heeft krijgt hij een derde kaart, als de speler 6 of 7 punten heeft krijgt de hand geen extra kaart meer.

Regels voor de bank
Wanneer de speler geen derde kaart mag nemen en de bank een puntentotaal van 0 tot en met 5 heeft, trekt de bank een derde kaart. Als de speler een derde kaart trekt, hangt het af van de waarde van de door de speler getrokken kaart en de waarde van de hand van de bank of de bank nog een derde kaart mag krijgen.

Score van de bank Derde kaart van de speler
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
7
6
5
4
3
2
1
0

Geen kaart meer Derde kaart voor de bank


Uitbetalingsschema Baccarat
Wanneer de speler ( Player ) wint levert dit hem 200% van zijn inzet op. Wanneer de bank ( Banker ) wint levert dit hem 200% van zijn inzet op minus een commissie voor het huis. Gelijkspel ( Tie ) levert de winnaar een winst op van 900%.